חומרי גלם
1/2 1 כוסות שיבולת שועל אורגנית הרדוף
1/2 כוס פתיתי קוקוס
2 כפות גרעיני חמניה ודלעת אורגנים של הרדוף
1/4 כוס שמן קוקוס
1/4 כוס דבש או סילאן
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות
מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה
מערבבים בצלוחית נפרדת את הדבש ושמן הקוקוס עד לאיחוד מלא
מוזגים את הנוזל של הדבש ושמן הקוקוס על תערובת שיבולת השועל
ומערבבים היטב עד איחוד מושלם בין החומרים היבשים לתערובת שמן הקוקוס והדבש.
משמנים תבניות טארט קטנות, ומרפדים אותן בתערובת, תוך כדי דחיסה לצדדים ויצירת שוליים.
מכניסים לתנור לכרבע שעה. כשמוציאים מהתנור מהדקים את התערובת עוד קצת בעזרת כפית.
מניחים לטארטלטים להצטנן לחלוטין ומחלצים בעדינות.
ממלאים ביוגורט, מקשטים בפירות ומגישים.
Comentarios