top of page

סלט פנצ׳נלה



חומרי גלם

3 עגבניות בשלות ויפות

2 פלפלים אדומים קלויים חתוכים לרצועות

חצי בצל סגול חתוך לטבעות

4-5 עלי בזיליקום

חופן צנוברים

חופן זיתי קלמטה

מלח ופלפל

שמן זית אורגני


אופן ההכנה

חותכים את העגבניות לשמיניות

מוסיפים את רצועות הפלפל, טבעות הבצל, הצנוברים, זיתי הקלמטה ועלי הבזיליקום.

מתבלים בשמן זית אורגני, מלח ופלפל.



285 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


הנתונים המופיעים על גבי אריזת המוצרים שנמצאים על המדפים הם הנתונים המדויקים והעדכניים ביותר.

ייתכן כי חלק ממוצרינו המופיעים באתר עודכנו לגבי הסימון התזונתי ו/או לגבי סימונם באדום ועדכונים אלה (לרבות תמונת המוצר) טרם עודכנו באתר.

bottom of page