חומרי גלם
6 בצלים גדולים פרוסים דק
100 גרם חמאה
מעט טימין
רבע כוס יין לבן
100 גרם פקורינו מגורדת
100 גרם מוצרלה מגורדת
מלח
פלפל שחור
חבילה פסטת אמר ספגטי או ריגטיני מבושלת ע"פ ההוראות
חצי כוס מי בישול פסטה
אופן ההכנה
במחבת רחבה להמיס חמאה ולטגן בה בצל על אש נמוכה עד לקבלת צבע זהוב – חום.
להוסיף יין לבן, גבינות עד שימסו לתוך הבצל.
להוסיף מי בישול ותבלינים ולהקפיץ עם הפסטה.
לגרד מעל מעט פקורינו.
Kommentare