ספגטי אמר עם בצל מקורמל



חומרי גלם

6 בצלים גדולים פרוסים דק

100 גרם חמאה

מעט טימין

רבע כוס יין לבן

100 גרם פקורינו מגורדת

100 גרם מוצרלה מגורדת

מלח

פלפל שחור

חבילה פסטת אמר ספגטי או ריגטיני מבושלת ע"פ ההוראות

חצי כוס מי בישול פסטה


אופן ההכנה

במחבת רחבה להמיס חמאה ולטגן בה בצל על אש נמוכה עד לקבלת צבע זהוב – חום.

להוסיף יין לבן, גבינות עד שימסו לתוך הבצל.

להוסיף מי בישול ותבלינים ולהקפיץ עם הפסטה.

לגרד מעל מעט פקורינו.


#bloggingtips #WixBlog

5 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול