top of page

ריזוטו פטריות פורצ'יני



חומרי גלם

שקית ריזוטו פטריות


אופן ההכנה

בסיר כבד על אש בינונית לחמם את התוכן עם 1 כף שמן זית . להכין מראש סיר עם בין 800 – 1,000 מ"ל מים רותחים/ציר ירקות . למזוג לסיר של האורז כל פעם כוס עד שהנוזלים נספגים באורז ומבשלים אותו. בצורה הזאת יש לבשל כ- 20 דקות ללא מכסה.

הריזוטו צריך להיות רך אך יציב לנגיסה במרכזו. להסיר מהאש. ניתן להוסיף מעל פרמז'ן מגורדת ומעט חמאה. לתת לריזוטו לעמוד מספר דקות עד קבלת מרקם קרמי.

הכנה מהירה במיקרוגל:

מוסיפים 3.5 כוסות מים קרים לתוכן, מבשלים 15 דקות בחום 660 W, מערבבים ומגישים. ניתן להוסיף מוסיפים גבינת פרמזן מגוררת מעל ומעט חמאה.



402 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page