top of page

קוסקוס חגיגי



חומרי גלם

1 שקית קוסקוס

2-3 בצלים

1 כוס פירות יבשים אורגניים

שמן זית אורגני

רבע כפית מלח

גרגרים מחצי לימון לקישוט (לא חובה)


אופן ההכנה

מכינים את הקוסקוס על פי ההוראות שעל גבי האריזה.

מטגנים 2 -3 בצלים חתוכים לרצועות דקות, עד קרמולם המלא. קוצצים את הפירות היבשים ומוסיפים לבצל מערבבים, מוסיפים רבע כפית מלח ומטגנים שתי דקות.

מורידים מהאש.

מניחים את הקוסקוס בקערת הגשה יפה ומוסיפים את תערובת הבצל והפירות.

מקשטים עם גרגרי רימון ומגישים לשולחן.



313 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page