top of page

ריזוטו אפונה



חומרי גלם

1 קופסת אורז מעורב אורגני

1 בצל קצוץ

2 שיני שום כתושות

1 גבעול תימין

0.5 כוס יין לבן

ציר ירקות / מים ואבקת מרק

2 כוסות אפונה קפואה אורגנית

1/2 כוס משקה שקדים אורגני

2 כפות שמן זית אורגני


אופן ההכנה

מבשלים את האורז לפי הוראות ההכנה אך מפסיקים בישול מעט לפני שמוכן לגמרי.

בכף אחת של שמן זית מאדים את הבצל עד שקיפות, מוסיפים שום ותימין ומאדים.

מוסיפים יין לבן ומאדים את האלכוהול.

מוסיפים את האורז ונוזל לכדי כיסוי.

מרתיחים עד ספיגת ואידוי רוב הנוזלים ומוסיפים אפונה, משקה שקדים וכף נוספת של שמן הזית.

מבשלים הכל יחד עד בישול מלא של האפונה ומגישים חם.




279 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page