top of page

שעועית בובס ובצל מקורמל, בין סלט לממרח



חומרי גלם

150 גר׳ שעועית בובס אורגנית

4 בצלים גדולים קצוצים לרצועות דקות

שמן זית אורגני

מלח פלפל

צ׳ילי


אופן ההכנה

השרו את שעועית הבובס במשך לילה

בשלו אותה עד שהיא רכה מאד.

טגנו את הבצל בשמן זית על אש נמוכה, במשך זמן רב, עד התקרמלותו המלאה.

ערבבו עם השעועית עם הבצל המטוגן,

תבלו במלח פלפל וצ׳ילי. הגישו לשולחן כפתיח או כתוספת לארוחה


573 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page