חומרי גלם
1 חב׳ עדשים אדומות אורגניות (500 גר׳)
2 בצלים קצוצים
4 שיני שום קצוצות
2 גזרים קלופים חתוכים לקוביות
2 עלי מרווה טריים
3 ליטר מים
חופן כוסברה קצוצה או עלי מיקרו כוסברה
1/2 כוס מיץ לימון
כף מלח
שמן זית
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל והשום ומוסיפים את קוביות הגזר
שוטפים את העדשים ומוסיפים לסיר עם 2 עלי המרווה.
מוסיפים מים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל כ-35 דקות, עד שהעדשים מתפרקות
טוחנים את המרק בעזרת בלנדר מוט.
מוסיפים את מיץ הלימון והמלח. מערבבים, טועמים ובמידת הצורך מוסיפים מלח או לימון.
מגישים חם עם זילוף שמן זית וקצת כוסברה
Comments