מרק עדשים חמצמץ



חומרי גלם

1 חב׳ עדשים אדומות אורגניות (500 גר׳)

2 בצלים קצוצים

4 שיני שום קצוצות

2 גזרים קלופים חתוכים לקוביות

2 עלי מרווה טריים

3 ליטר מים

חופן כוסברה קצוצה או עלי מיקרו כוסברה

1/2 כוס מיץ לימון

כף מלח

שמן זית

אופן ההכנה

מטגנים את הבצל והשום ומוסיפים את קוביות הגזר

שוטפים את העדשים ומוסיפים לסיר עם 2 עלי המרווה.

מוסיפים מים ומביאים לרתיחה.

מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל כ-35 דקות, עד שהעדשים מתפרקות

טוחנים את המרק בעזרת בלנדר מוט.

מוסיפים את מיץ הלימון והמלח. מערבבים, טועמים ובמידת הצורך מוסיפים מלח או לימון.

מגישים חם עם זילוף שמן זית וקצת כוסברה


#bloggingtips #WixBlog

16 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול