top of page

מרק עגבניות



חומרי גלם

1 בצל גדול קצוץ

3 שיני שום כתושות

2 עגבניות רכות מגורדות

1 קופ׳ עגבניות חתוכות דק אורגני

כף גדושה רסק עגבניות אורגני

4 כוסות מים (960 מ”ל)

חצי כוס אורז בסמטי לבן אורגני, שטוף ומסונן

לתיבול: כפית מלח, מעט פלפל שחור

שמן זית אורגני


אופן ההכנה

מחממים סיר עם 2 כפות שמן זית אורגני ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.

מוסיפים שום כתוש ומטגנים דקה נוספת.

מוסיפים עגבניות מגורדות, עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות ומים ומתבלים במלח ופלפל שחור. מערבבים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.

מנמיכים לאש בינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים במשך כ-20 דקות.

טוחנים את המרק בעזרת מוט בלנדר ידני, מוסיפים אורז לבן ומבשלים כ-20 דקות נוספות.




831 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page