top of page

מרק עדשים חמצמץ



חומרי גלם

1 חב׳ עדשים אדומות אורגניות (500 גר׳)

2 בצלים קצוצים

4 שיני שום קצוצות

2 גזרים קלופים חתוכים לקוביות

2 עלי מרווה טריים

3 ליטר מים

חופן כוסברה קצוצה או עלי מיקרו כוסברה

1/2 כוס מיץ לימון

כף מלח

שמן זית

אופן ההכנה

מטגנים את הבצל והשום ומוסיפים את קוביות הגזר

שוטפים את העדשים ומוסיפים לסיר עם 2 עלי המרווה.

מוסיפים מים ומביאים לרתיחה.

מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל כ-35 דקות, עד שהעדשים מתפרקות

טוחנים את המרק בעזרת בלנדר מוט.

מוסיפים את מיץ הלימון והמלח. מערבבים, טועמים ובמידת הצורך מוסיפים מלח או לימון.

מגישים חם עם זילוף שמן זית וקצת כוסברה



825 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page