פאבה - ממרח עדשים צהובות



חומרי גלם

1 שקית קוסקוס

2-3 בצלים

1 כוס פירות יבשים אורגניים

שמן זית אורגני

רבע כפית מלח

גרגרים מחצי לימון לקישוט (לא חובה)


אופן ההכנה

מכינים את הקוסקוס על פי ההוראות שעל גבי האריזה.

מטגנים 2 -3 בצלים חתוכים לרצועות דקות, עד קרמולם המלא. קוצצים את הפירות היבשים ומוסיפים לבצל מערבבים, מוסיפים רבע כפית מלח ומטגנים שתי דקות.

מורידים מהאש.

מניחים את הקוסקוס בקערת הגשה יפה ומוסיפים את תערובת הבצל והפירות.

מקשטים עם גרגרי רימון ומגישים לשולחן.


#bloggingtips #WixBlog

1 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול