חומרי גלם
1.5 כוסות קינואה (רויאל / טריקולור / שחורה / אדומה)
2 בצלים קצוצים
2 חבילות פטריות שמפניון / פורטבלו / שימג׳י / מלך היער / ירדן חתוכות לרבעים
1/2 כוס שמן זית
2 שיני שום כתושות
1 גבעול תימין
מלח
פלפל
אופן ההכנה
מכינים את הקינואה לפי ההוראות על גב האריזה
במחבת חמה מטגנים את הפטריות עד צבע חום
מוסיפים את הבצל הקצוץ וממשיכים לטגן להשחמת הבצל
מוסיפים שום ותימין וממשיכים לטגן עוד כדקה
מוסיפים את הקינואה המוכנה מתבלים במלח ופלפל ומגישים
Commenti