top of page

טארטלט עשוי גרנולה ממולא ביוגורט



חומרי גלם

1/2 1 כוסות שיבולת שועל אורגנית הרדוף

1/2 כוס פתיתי קוקוס

2 כפות גרעיני חמניה ודלעת אורגנים של הרדוף

1/4 כוס שמן קוקוס

1/4 כוס דבש או סילאן

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות

מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה

מערבבים בצלוחית נפרדת את הדבש ושמן הקוקוס עד לאיחוד מלא

מוזגים את הנוזל של הדבש ושמן הקוקוס על תערובת שיבולת השועל

ומערבבים היטב עד איחוד מושלם בין החומרים היבשים לתערובת שמן הקוקוס והדבש.

משמנים תבניות טארט קטנות, ומרפדים אותן בתערובת, תוך כדי דחיסה לצדדים ויצירת שוליים.

מכניסים לתנור לכרבע שעה. כשמוציאים מהתנור מהדקים את התערובת עוד קצת בעזרת כפית.

מניחים לטארטלטים להצטנן לחלוטין ומחלצים בעדינות.

ממלאים ביוגורט, מקשטים בפירות ומגישים.


364 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

מלבי

bottom of page