מרק עדשים הודי ארומטי



חומרי גלם

מעט שמן זית אורגני

250 גר׳ עדשים כתומות אורגניות

250 גר׳ אפונה ירוקה אורגנית

2 בצלים קצוצים

3 שיני שום קצוצות

1 כף ג׳ינג׳ר טרי מגורר

2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות

מיץ מחצי לימון

קופסת עגבניות חתוכות דק

חלב קוקוס 400 מ״ל

1 כף קארי

1 כף כמון

2 ליטר מים

מלח

כוסברה קצוצה להגשה


אופן ההכנה

מטגנים בשמן זית את הבצל, מוסיפים את קוביות הגזר, השום הקצוץ והג׳ינג׳ר.

כשהתערובת מזהיבה מוסיפים את העדשים הכתומות והאפונה. מערבבים.

מוסיפים את קופסת העגבניות החתוכות, חלב הקוקוס, הלימון, הקארי והכמון.

מוזגים 2 ליטרים מים ומתבלים במלח.

מביאים לרתיחה.

מנמיכים את האש ומבשלים כשעה על אש נמוכה, עד שהאפונה מתרככת לחלוטין.

מגישים עם כוסברה קצוצה ביום חורף קר.


#bloggingtips #WixBlog

9 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול