top of page

סלט פסטה חם וירוקים



חומרי גלם

חצי חבילה פסטת פוזילי אורגנית מחיטת דורום מלאה

ראש ברוקלי קטן

חצי כוס שעועית ירוקה אורגנית

חצי כוס אפונה ירוקה אורגנית שמן זית להקפצה

לרוטב:

כוס וחצי אפונה ירוקה אורגנית

1 שן שום קטנה חצי כפית מלח 3 כפות שמן זית אורגני

אופן ההכנה

מכינים את הרוטב - טוחנים בבלנדר את האפונה, שן השום, המלח ושמן הזית. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות המופיעות על גב האריזה. חולטים את הברוקלי מקפיצים את הברוקלי, השעועית והאפונה בשמן זית לזמן קצר. מערבבים עם הפסטה המבושלת מוזגים את הרוטב מעל ומערבבים.



342 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comentarios


bottom of page