חומרי גלם
3 בננות בשלות
1/2 כוס מים רותחים
1 כפית קפה נמס
2 ביצים
1/2 כוס סילאן
1/2 כוס סוכר
200 מ״ל יוגורט סמיך
1/2 כוס שמן זית עדין
קורט מלח
2 כוסות קמח
3/4 כוס פתיתי שיבולת שועל
2 כפיות אבקת אפייה
לטופינג:
40 גר׳ פתיתי שיבולת שועל
חופן אגוזי לוז קצוצים גס
חופן גרעיני חמניה
חופן גרעיני דלעת
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים 2 תבניוץ אינגליש קייק.
מערבבים את אבקת הקפה עם המים ומצננים לטמפ׳ החדר
מניחים בקערה את הביצים, הסוכר, הסילאן, היוגורט, השמן, המלח
ומערבבים היטב. מוסיפים את הקפה עד שהוא נטמע במסה.
מוסיפים את הקמח, פתיתי שיבולת השועל, אבקת האפייה והבננות
ומערבבים לעיסה אחידה.
מוזגים את הבלילה לתבניות מפזרים מעל את פתיתי שיבולת השועל,
אגוזי הלוז הקצוצים ושני סוגי הגרעינים.
אופים כ-40 דק׳ עד שקסים הננעץ במרכז העוגה יוצא כמעט נקי.
Comentários