מלבי



חומרי גלם

1 ליטר חלב או תחליף 80 גרם סוכר 70 גרם קורנפלור 2 כפות מי ורדים

להגשה – סירופ מלבי, שבבי קוקוס, פיסטוקים קצוצים.


אופן ההכנה

יוצקים 750 מ"ל חלב לסיר גדול.

מוסיפים סוכר ומי ורדים ומחממים על אש בינונית.

במקביל, מוסיפים את הקורנפלור אל 250 מ"ל שנותרו.

מערבבים היטב בעזרת מטרפה עד שלא נשארים בחלב גושי קורנפלור.

מוסיפים לחלב החם. מביאים לרתיחה תוך טריפה בלתי פוסקת בעזרת מטרפה. מבשלים עוד 2 דקות או עד שמתקבל קרם במרקם סמיך מאד וחלק במרקמו.

מורידים מהאש ויוצקים מייד וללא עיכוב אל כוסות הגשה אישיות. מניחים לכוסות להתקרר בטמפרטורת החדר

במשך כחצי שעה. מעבירים למקרר לצינון והתייצבות למשך 3-4 שעות לפחות לפני ההגשה.

מוזגים סירופ ומפזרים מעל קוקוס ופיסטוקים.



#bloggingtips #WixBlog

21 צפיותתגובה 1