חומרי גלם
1 חבילת פסטה ריגטיני 100 גרם גבינת פטה מגורדת 100 גרם מוצרלה מגורדת 150 גרם פיקורינו מגורדת 150 גרם קשקבל מגורדת 500 גרם שמנת להקצפה מלח, פלפל ואגוז מוסקט 100 גרם פירורי לחם 70 גרם גבינת פקורינו מגורדת
אופן ההכנה
קולים בתנור את עגבניות השרי עד שהן ניתנות לקילוף בקלות, מצננים וקולפים אותן.
פורסים את הפלפלים הקלויים לרצועות
חותכים לקוביות את הגבינה הבולגרית
מערבבים את כל חומרי הרוטב היטב.
,מערבבים את כל רכיבי הסלט כולל עלי הבזיליקום, מוזגים את הרוטב
מערבבים ומגישים
Comments